Aesthetic Studios
Aesthetic Studios

Aesthetic Studios

Een match met ieder interieur

Binnen haar merk Aesthetic Studios ontwerpt en maakt beeldend kunstenaar Amber van Rangelrooij keramische (interieur) objecten. Iconisch, eigentijds en smaakvolle producten. De producten van Aesthetic Studios vertegenwoordigen het toppunt van vakmanschap en is onovertroffen vanwege het bruikbare keramische ontwerp en aandacht voor detail. Alle objecten worden met de hand gemaakt in haar atelier in Zaltbommel.

Verfijnde objecten, met een functie van een vaas of kandelaar. Maar kijk je iets verder, dan herken je de vorm direct! De Goldbear, Mona Love, Dreamy Cloud en natuurlijk een ijsje op z’n kop die dient als vaas maar het ook heel goed doet als object. The Originals Collection is verkrijgbaar in de oorspronkelijke klei kleur, met een transparant glans glazuur. Het is een match met ieder interieur!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!