TICA Trends & Trade - Exposant - The Twinning Company

The Twinning Company

Duurzaam keramiek en tableware inkopen 

The Twinning Company is sinds 1998 importeur en groothandel van handgemaakte en duurzame producten. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan authentiek keramiek en tablewareDe artikelen zijn zowel functioneel als decoratief en gemaakt van pure natuurlijke materialen. Bij deze exposant staan een eerlijke prijs voor de arbeider, een duurzame handelsrelatie en respect voor het milieu bovenaan de manier waarop zij ondernemen. Mooie, hippe producten vinden zij tof, toch gaat de visie van deze groothandel iets verder dan dit! Ze gaan opzoek naar het verhaal achter het product en willen daar graag een podium voor bieden.

The Twinning Company inkopen bij TICA Trends & Trade

The Twinning Company is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp