Evenementenkalender

TICA LAB events

Event | Netwerk BBQ

Wil jij jouw netwerk uitbreiden? Ontmoet andere ondernemers uit de branche tijdens een gezellige netwerk BBQ met TICA-members, exposanten en medewerkers. Het belooft weer een smakelijke editie te worden!

Datum: 30 mei 2024

Locatie: TICA Venlo

Lezing | Cybercriminaliteit

De kans op een cyberaanval is 1 op 5. Hoe bescherm jij jouw bedrijf tegen cybercriminaliteit? In deze lezing geeft een expert uit het vak direct toepasbare tips om jouw bedrijf te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Datum: 10 & 17 juni 2024

Locatie: TICA Aalsmeer & TICA Concept Store Venlo

Taal: Nederlands

Duitse dag

Event | Duitse feestdag

Op 3 oktober is de Duitse feestdag De dag van de Duitse Eenheid. Begin je inkoopdag goed met een verse stroopwafel. Je vindt de kraam bij de TICA Concept Store Venlo. Tot dan!

Datum: 3 oktober 2024 – 11:00 tot 17:00 uur

Locatie: TICA Concept Store Venlo

Voor dit evenement is aanmelden niet nodig. Je bent van harte welkom bij de hoofdingang van de Concept Store.

TICA LAB workshop Cadeau inpakken

Workshop | Cadeau inpakken

Wil je jouw klanten verrassen met mooie ingepakte cadeaus die makkelijk en snel toepasbaar zijn? In deze workshop leer je álles wat betreft het inpakken van eyecatcher cadeaus om je klanttevredenheid te verhogen.

Datum: 21 & 28 oktober 2024

Locatie: TICA Aalsmeer & TICA Concept Store Venlo

Taal: Nederlands (vragen kunnen ook beantwoord worden in het Engels of Duits)

De Mannen Van Delft

Lezing | Online Marketing

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf ook online beter zichtbaar maakt? Dan mag je de Online marketing-sessie van De Mannen van Delft niet missen! Ontdek welke tips & tricks jouw bedrijf helpen een groter publiek te bereiken. Leer hoe je jouw online aanwezigheid kunt optimaliseren om beter gevonden te worden en meer succes te boeken.

Datum:  4 & 11 november 2024

Locatie: TICA Aalsmeer & TICA Concept Store Venlo

Taal: Nederlands

Lezing | Hospitality design

In deze lezing, gegeven door een professionele interieurdesigner, leer jij alles over het creëren van een high profile interieur voor jouw restaurant of hotel om nóg meer klanten aan te trekken en een betere omzet te maken.

Datum: 18 & 25 november 2024

Locatie: TICA Aalsmeer & TICA Concept Store Venlo

Taal: Nederlands

Kersttrend TICA 2023

Event | Kerstontbijt

Begin jouw inkoopdag extra feestelijk en kom ’s ochtends langs in het restaurant van TICA Aalsmeer of TICA Venlo voor een heerlijk kerstontbijtbuffet, bestaande uit verse broodjes, luxe beleg en feestelijke lekkernijen.

Datum: 12 december 2024

Locatie: TICA Aalsmeer & TICA Venlo

Meer informatie volgt binnenkort. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief of volg TICA op Instagram, Facebook en LinkedIn.