Wet Paint Boutique

Limited art prints

Wet Paint Boutique is een kunstgalerie gespecialiseerd in limited art prints. Het aanbod omvat originele kunstwerken gemaakt door getalenteerde kunstenaars, passend bij de hedendaagse interieurtrends. Wat hun onderscheidt, is de kwaliteit en handgemaakte duurzaamheid van de lijsten, die zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren.

Bij Wet Paint Boutique geloven ze in de impact van kunst in het dagelijks leven. Kunst wekt emoties op, inspireert en transformeert ruimtes. De zorgvuldig geselecteerde art prints streven ernaar deze impact te creëren. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor je woonkamer of een subtiele aanvulling voor je kantoor, bij Wet Paint Boutique vind je iets naar jouw smaak. De collectie wordt regelmatig vernieuwd, dus er is altijd iets nieuws te ontdekken. Wet Paint Boutique streeft naar toegankelijke hoogwaardige en unieke kunstwerken voor iedereen, van interieurontwerpers tot kunstliefhebbers.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!