Expressive colorful

Woonstijl expressief/ kleurrijk 

De woonstijl expressief staat bekend om de bijzondere objecten, uitgesproken kleuren, opvallende vormen en verrassende elementen. In deze woonstijl is bijna niks te gek! 

Hoe creëer je een expressief en kleurrijk interieur? 

Aparte combinaties van verschillende materialen en gemixte stijlen van hip, eigenzinnig en retro tot Scandinavisch, trendy en design. Een interieur waardoor je fantasie geprikkeld wordt. Dit zijn de factoren die binnen de expressieve woonstijl terug te vinden zijn. Geef je creativiteit de vrijheid en ontwerp een interieur dat bij jou past! 

Materiaalgebruik 

Bij een expressief interieur wordt een mix gemaakt van verschillende (luxe) materialen. Het expressieve interieur is verre van basic. Er zijn vooral opvallende kunststukken en uitgesproken kleuren te vinden. De nieuwste technische hoogstandjes mogen ook niet ontbreken. 

Kleurgebruik 

Felle en uitgesproken kleuren zijn veel terug te vinden in de woonstijl. Alles kan en mag! Maak een combinatie van veel verschillende (felle) kleuren en bijzondere vormen. Zo maak je jouw interieur expressief en uniek! 

Doelgroep  

Mensen die het lef hebben om te experimenteren worden vooral aangesproken door deze woonstijl. Opvallende woonaccessoires en verassende elementen spreken de doelgroep aan. Ze worden vaak online geïnspireerd en kopen hier ook het liefst hun producten. Altijd zoekende naar nieuwe bijzondere en unieke items voor in hun expressieve interieur. 

Ontdek het assortiment
Expressief

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry centra van TICA Trends & Trade!