Eigen en Anders 

Woonaccessoires en meubelen

Eigen en Anders is een importeur van een breed scala aan woonaccessoires en meubelen, waaronder manden, spiegels, plaids en wanddecoratie. De exposant heeft zich gepositioneerd als een leverancier voor detaillisten die op zoek zijn naar unieke en eigentijdse producten met een eigen stijl.

Een opvallend kenmerk van Eigen en Anders is de voorliefde voor vintage. Dit komt duidelijk naar voren in het assortiment. De producten zijn handgemaakt en gerecyclede oude metalen en houten materialen worden gebruikt om nieuwe accessoires te creëren. Hierdoor zijn de producten van Eigen en Anders niet alleen uniek en origineel, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk.

Deze exposant zet zich in voor het aanbieden van producten van hoge kwaliteit en werkt samen met ambachtelijke producenten en leveranciers die dezelfde waarden delen. Hierdoor weten ze zich te onderscheiden van andere importeurs van woonaccessoires en meubelen.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp