TICA Trends & Trade - Exposant - Hunter Glassware (1)
TICA Trends & Trade - Hunter-logo

Hunter Glassware B.V.

Vazen, voorraadpotten en stolpen inkopen

Hunter Glassware is importeur en designer van glaswerk. Mooie vormen en helder glas vind je terug in de collectie van Hunter Glassware. De vazen, voorraadpotten, stolpen en windlichten zijn net dat beetje extra sfeer op jouw tafel, dressoir of side table. In de ruime stand is volop keuze en vooral volop voorraad. Vul je collectie aan met hoogwaardig glaswerk voor elke gelegenheid!

Hunter Glassware inkopen bij TICA Trends & Trade

Hunter Glassware is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!