Evenaar

Evenaar Groothandel B.V.

Lifestyletrends van Evenaar!

Evenaar Groothandel is altijd bezig met het volgen van de laatste woon en lifestyle trends. Evenaar gebruikt deze trends als inspiratiemiddel en zal altijd haar eigen(wijze) stempel op de collectie drukken met veel kleur, opvallende designs en producten die net even anders zijn.

Evenaar is gespecialiseerd in woondecoraties, klein meubelen en textiel accessoires. Evenaar heeft in de loop der jaren een eigen(wijze), exclusieve en trendsettende stijl ontwikkeld en is een aansprekende naam in de woonwereld.

Ethisch verantwoord en lekker eigenwijs

Producten van Evenaar zijn eigenwijs, ethisch verantwoord en milieubewust gefabriceerd. Leveranciers uit India zorgen op een ethisch verantwoorde werkwijze voor kwaliteit en bovenal voor trendy producten met een geheel eigen look en feel. Kom langs en laat je inspireren door deze exposant met wereldse attitude. De combinatie van robuuste materialen en vrolijke dessins maken deze collectie uniek.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.