TICA Trends & Trade - Exposant - DUA BV
TICA Trends & Trade - Exposant - DUA BV

DUA Teak

Teak tuinmeubelen

Dua Teak is een Nederlands-Indonesisch bedrijf dat al meer dan 25 jaar duurzame teak tuinmeubelen produceert. Deze exposant gebruikt uitsluitend hoogwaardige plantageteak, zorgvuldig geselecteerd van PERUM PERHUTANI (INDONESISCH BOS DEPARTEMENT), voor de productie van hun meubels. Bovendien zijn alle meubels SVLK-gecertificeerd en voldoen ze aan de FLEGT-vereisten van de Europese Unie.

Dua Teak inkopen bij TICA Trends & Trade

Dua Teak is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp