TICA Trends & Trade - Exposant - ZO Clean Planet
TICA Trends & Trade - Exposant - ZO Clean Planet

ZO Clean Planet

Duurzaam schoonmaken

ZO Clean Planet heeft iets moois en ze willen de wereld kennis laten maken met de nieuwe manier van schoonmaken. ZO is het eerste échte duurzame schoonmaakmerk! Aantrekkelijk, duurzaam en voordelig.

De missie van ZO Clean Planet is, schoonmaken zonder de planeet om zeep te helpen. Je mixt de reinigingsconcentraten, handzeep en afwas zelf met water. Op die manier hoeven ze geen water te vervoeren. Al hun producten zijn 100% natuurlijk en vegan. Zo werken we samen aan een schone planeet.

100% natuurlijk

De concentraten van ZO Clean Planet zijn vegan en 100% natuurlijk en zonder gevaarlijke stoffen. Vul tot de streep en mix met koud water uit je eigen kraan. In flessen die een leven lang meegaan.  De sprayers en foamers werken zuinig en veilig, voor iedereen. Schoonmaken wordt schoonhouden al vanaf 1.50 per maand. Voorkom verspilling zonder afval. De lege verpakkingen stuur je na gebruik retour voor recycling. Ervaar bij Tica hoe ZO Clean Planet werkt!

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.