TICA Trends & Trade - Esschert Design
TICA Trends & Trade_Exposant_esschert design

Esschert Design

Tuindecoratie van Esschert Design

De producten van groothandel Esschert Design vallen voor het grootste deel onder de noemer tuinieren. Denk hierbij aan tuincadeaus, gereedschappen en natuur gerelateerde producten zoals vogelhuisjes. De collectie van de tuindecoratie groothandel wordt zelf ontwikkeld, waarna deze wereldwijd exclusief voor Esschert Design wordt geproduceerd. Ook vind je bij deze tuindecoratie groothandel stoere vuurschalen, vuurkorven en ruige barbecues. Ideaal voor jouw outdoorcollectie en het hele jaar door relevant! Benieuwd naar de producten van deze exposant? Meld je dan aan als TICA-member bij B2B inkoopcentrum TICA Trends & Trade en ontdek de collectie.

Esschert Design inkopen bij TICA Trends & Trade

Esschert Design is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp