Bommel Bommel Delicatessen - TICA Trends & Trade

Bommel & Bommel delicatessen

Smaakvolle delicatessen

Onder de paraplu van Bommel & Bommel vind je delicatessen die zich onderscheiden door hun kwaliteit en uitstraling. Elk product heeft daarin haar eigen verhaal. De (h)eerlijke  producten die bij TICA te verkrijgen zijn worden rechtstreeks uit het buitenland geïmporteerd.  De producten die verkrijgbaar zijn bij Bommel & Bommel kenmerken zich door:authenticiteit (ambachtelijk bedrijf, op kleine schaal verkrijgbaar, puurheid van product), aantrekkelijke uitstraling (zowel product als verpakking), een verhaal achter het product (duurzaam, puur, een trotse producent) en topkwaliteit van de producten.

De makers

Bommel & Bommel werkt samen met producenten die trots zijn op hun producten. Die reden hebben ze ook. Het zijn voornamelijk kleinschalige bedrijven of familiebedrijven, die bezig zijn om een puur en eerlijk product in de markt te zetten. Zij doen dat met passie en willen anderen van hun heerlijkheden laten meegenieten. Het zijn bedrijven die of heel jong zijn of juist een geschiedenis van generaties hebben. Voor de exposant maakt het niet uit, zolang de kwaliteit, duurzaamheid en de juiste prijs/ kwaliteitsverhouding gewaarborgd blijft.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp