Daan Kromhout - Exposant TICA Trends & Trade - St_tropez_schalen
Daan Kromhout - Exposant - TICA Trends & Trade - Logo

Daan Kromhout

Toonaangevende leverancier Daan Kromhout

Daan Kromhout is sinds de oprichting in 1982 een van de meest toonaangevende leveranciers in Nederland en België op het gebied van glas-, aardewerk en bloemisterijartikelen. De sfeervolle artikelen van Daan Kromhout kun je inkopen bij TICA Trends & Trade.

Daan Kromhout inkopen bij TICA Trends & Trade 

Daan Kromhout is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!