TICA Trends & Trade - H. Pijls en zonen - Exposant (5)
TICA Trends & Trade - H. Pijls en zonen - Exposant (1)

H. Pijls & Zonen

Aniek en vintage

Het bedrijf H. Pijls & Zonen is ontstaan vanuit een antiek groothandel in 1956. Sinds 2004 worden er hoofdzakelijk nog nieuwe producten, die vaak een antiek/vintage uiterlijk hebben, verkocht. De producten worden ingekocht in het verre Oosten en een klein gedeelte wordt in Afrika geproduceerd. Deze goederen worden in hun eigen fabrieken gemaakt, waarbij hulp aan deze mensen voorop staat. Kwaliteit en prijs zijn van groot belang. Kan de fabriek op eigen benen staan, dan wordt de fabriek aan de medewerkers geschonken, waarbij regelmatige kwaliteitscontrole hun enige inmenging blijft.

H. Pijls & Zonen inkopen bij TICA Trends & Trade 

H. Pijls & Zonen is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp