Deko Florale

Zijden bloemen en accessoires

Bij Deko Florale vind je hoogwaarde zijden bloemen en accessoires. Geïnspireerd door nieuwe kleurentrends ontwikkelen ze voor elk seizoen een nieuwe collectie zijden bloemen met veel aandacht voor detail. Deko Florale laat deze produceren bij de beste fabrikanten in Azië. Ze kenmerken zich door een professionele onderverwerking en een hoge leverbetrouwbaarheid. Als importeur van zijden bloemen zijn ze een belangrijk onderdeel van de groene sector. 

Deko Florale inkopen bij TICA Trends & Trade

Deko Florale is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp