Urban woonstijl

Woonstijl Urban/ Eclectisch 

De woonstijl urban/ eclectisch wordt gekenmerkt door haar nonchalante karakter en speelsheid. De woonstijl zit vol leven, exotische kenmerken en bijzondere ontdekkingen. 

Hoe creëer je de woonstijl urban/ eclectisch? 

Wanneer je een urban/ eclectisch interieur wilt creëren, wees dan niet bang om verschillende stijlen en invloeden te combineren. In deze levensstijl hoeft niet alles “volgens de regels” te zijn! In deze lifestyle vind je veel vintage en botanische meubilair en accessoires. Combineer bijzondere ontwerpen, erfstukken, souvenirs en interessante ontdekkingen uit verre landen/ regio’s, elk met zijn eigen verhaal. Het interieur is zeer levendig en mag gezien worden! 

Materiaalgebruik 

Natuurlijke materialen zijn een vereiste binnen deze woonstijl. Je ziet veel rotan, riet en hout in meubels en accessoires. Bij deze woonstijl draait het vooral om de aankleding. Rieten manden, houten meubels, vloer-/ wanddecoraties en verschillende exotische souvenirs geven jouw interieur een persoonlijk tintje. 

Kleurgebruik 

In de woonstijl urban/ eclectisch zijn voornamelijk neutrale basiskleuren in combinatie met groene accenten terug te vinden. Deze groene accenten creëer je door gebruik te maken van tropische planten. Durf vooral kleurrijke souvenirs toe te voegen aan jouw interieur. Maak het speels en vooral persoonlijk. 

Doelgroep  

De mensen die zich met name aangesproken voelen tot de woonstijl urban/ eclectisch zijn mensen die behoefte hebben aan het ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Gemak, liefde voor de natuur en invloeden van verschillende culturen zijn de basisprincipes bij het toepassen van de woonstijl. De sfeer die gecreëerd wordt met deze woonstijl is speels en vrolijk, maar ook nonchalant. In dit interieur kan je ontspannen en tot rust komen. De woonstijl is het meest geschikt voor een knus appartement. 

Ontdek het assortiment
urban/ eclectisch

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry van TICA!