Brynxz - TICA Trends & Trade

BRYNXZ

Eigentijdse & tijdloze woondecoraties 

BRYNXZ wil de wereld mooier maken door jouw wereld mooier te maken! De woonaccessoires van Brynxz zorgen voor een stijlvolle leefomgeving. Unieke potten, vazen en lampen van het beste aardewerk en keramiek die moeiteloos passen in elk interieur. De stijl van BRYNXZ is uitgesproken, onderscheidend én tijdloos. Nicheproducten met een twist naar vervlogen tijden, maar met een moderne touch. BRYNXZ combineert het beste van heden en verleden. Eigentijdse woonaccessoires met een ziel. BRYNXZ zorgt dat landelijk leven voor iedereen is weggelegd.

Shop deze exposant bij TICA

BRYNXZ is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp