TICA Trends & Trade_Exposant_The Big Gifts 1
TICA Trends & Trade_Exposant_The Big Gifts 1

The Big Gifts

Unieke Geschenken, duurzaamheid en samenwerking

The Big Gifts is een authentiek familiebedrijf dat in 2019 werd opgericht. Binnen het bedrijf bundelen drie generaties hun krachten. Elk van hen heeft specifieke taken, waardoor ze een hecht dreamteam vormen. De leden ontwerpen, bedenken en vervaardigen al hun producten intern, waardoor ze unieke cadeau-artikelen aanbieden die volledig origineel zijn.

Samenwerkingen met diverse sociale werkplaatsen vormen een essentieel aspect van hun werkwijze. The Big Gifts biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om in hun bedrijfspand te werken.

Hun wijnflessen worden vervaardigd van gerecycled glas, terwijl al hun kartonnen cadeauverpakkingen gemaakt zijn van gerecycled karton, wat hun toewijding aan duurzaamheid illustreert. Betaalbaarheid staat hoog in het vaandel, omdat ze het belangrijk vinden dat cadeaus voor iedereen toegankelijk zijn.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp