TICA Trends & Trade - Exposant - CKWONEN1

CK Wonen

Woondecoratie 

CK wonen vind je bij TICA Trends & Trade. Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan beelden, kerstartikelen en woon- en cadeauartikelen. Ook wordt namens CK Wonen wordt het assortiment van Home & Garden van de firma de Waal uit Nieuwegein vertegenwoordigt.

CK wonen inkopen bij TICA Trends & Trade

CK wonen is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp