Axbo Design

Horloges en klokken inkopen

Ben je op zoek naar trendy en kwalitatieve horloges en klokken? Dan ben je bij groothandel Axbo Design aan het juiste adres. De horloge groothandel bestaat al meer dan 25 jaar en heeft een compleet assortiment aan horloges en klokken. Het assortiment wordt door de exposant zelf ontworpen, ontwikkeld en geïmporteerd. Hierbij selecteren zij op basis van kwaliteit en de nieuwste trends. In de afgelopen 25 jaar heeft deze exposant een professioneel netwerk opgebouwd aan leveranciers. Zo zijn zij expert geworden in het vinden van de nieuwste en beste horloges en klokken. Door de samenwerking met dit netwerk kan de groothandel ook altijd snel inspelen op nieuwe trends en hypes die zich op de horloge markt voordoen.

Kerstdecoratie

De producten die door deze exposant worden aangeboden, omvatten niet enkel klokken en horloges, maar strekken zich ook uit tot kerstversiering. Binnen het kerstassortiment van Axbo Design ontdek je diverse items zoals keramisch kerstservies, feestelijke kerstballen, prachtige tafeldecoratie en charmante kerstkabouters.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp