TICA Trends & Trade - Exposant - Lumento2
TICA Trends & Trade - Exposant - Lumento

Lumento

Heerlijke geurkaarsen bij Lumento

Ongeveer dertig jaar geleden was Lumento een pionier op het gebied van geurkaarsenproductie. In die tijd was de markt voor geurkaarsen nog vrij nieuw en er waren maar weinig bedrijven die zich erop richtten. Lumento was een van de eerste bedrijven die geurkaarsen produceerde en dit gaf hen een voorsprong op de concurrentie.

In de loop der tijd is de markt voor geurkaarsen enorm gegroeid en het importeren van kaarsen is steeds belangrijker geworden. Lumento heeft echter altijd vastgehouden aan hun filosofie van samenwerking met leveranciers en het implementeren van hun eigen ideeën om hun producten te verbeteren en te verfijnen.

Door deze aanpak is Lumento erin geslaagd om een zeer interessant en extravagant assortiment geurkaarsen samen te stellen. Hun producten worden geproduceerd met de hoogste kwaliteit ingrediënten en zijn zorgvuldig ontworpen om een unieke en aangename geurervaring te bieden aan hun klanten.

Lumento inkopen bij TICA Trends & Trade

Lumento is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp