Raw Materials

Raw materials 

Interieur artikelen inkopen

Voor interieur met een unieke stijl en uitstraling ben je bij Raw Materials aan het juiste adres. De leverancier opgericht door twee broers omarmt de ruige en natuurlijke schoonheid van gerecycled hout, metaal en natuurlijke materialen. Dit combineren zij met erfgoed en vakmanschap om een breed scala aan interieurproducten te creëren met een moderne, rustieke uitstraling. De grondstoffen waar deze exposant gebruik van maakt zijn vaak milieubewust maar ook stijlvol. De ontwerpers en inkopers werken constant met materialen die geschikt zijn voor hergebruik en recycling.

Raw Materials inkopen bij TICA

De interieur groothandel is een van de vele exposanten bij TICA, hét inkoopcentrum voor professionals in de fashion en lifestyle. Door het enorme aanbod in home-, gift- en garden producten vind jij hier gegarandeerd waar je naar op zoek bent! Meer dan 180 exposanten presenteren hier ruim 500.000 artikelen. Word snel klant en ontdek het unieke assortiment van deze groothandel!

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp