Pole to Pole B.V.

Interieur groothandel Pole to Pole

Interieur groothandel Pole to Pole is opgericht in 1996 in Rotterdam. Ze maken veel gebruik van het havengebied van deze internationale stad. Ze vinden hun inspiratie voor de collecties door veel te reizen en zo meubels van over de hele wereld te halen. Pole tot Pole is een echt familiebedrijf met een passie voor reizen. Ze beheren elke schakel van de supply chain zelf, van product tot eindgebruiker. Hierdoor kunnen ze eerlijke handel garanderen en weten ze waar de producten vandaan komen. Hun doel is dan ook een unieke plek te creëren waar mensen graag thuiskomen. Het is een passie van de familie om de hedendaagse mode en snel veranderende ontwerpen te combineren met lokaal vakmanschap van over de hele wereld

Pole to Pole Inkopen bij TICA 

Groothandel Pole to Pole bied een uitgebreide collectie bij TICA bestaande uit unieke en gereproduceerde meubels uit de hele wereld gecombineerd met toffe woonaccessoires en een breed assortiment stoelen. Ze waarderen de verschillende vaardigheden en vakmanschap van over de hele wereld dit zie je terug in de producten. De producten zijn ontworpen met de liefde voor recyclebare lokale materialen, grondstoffen zoals schelpen en materialen van hoogwaardige kwaliteit. Je vindt de stand van Pole to Pole in de cash & carry en op de bovenverdieping bij TICA.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Registreer als TICA-klant Bestel via TICA x Orderchamp