XO dsgn

Extraordinary Design

Anders dan het meeste glaswerk; dat vind je bij Silke Daut XO dsgn. Bij XO dsgn vind je een unieke collectie van moderne handgemaakte vazen en windlichten. Elk product is one-of-a-kind en springt in het oog door mooie kleuren, diverse vormen en fraaie afwerking. Dit maakt de collectie van XO dsgn vernieuwend en onderscheidend!

Creëer een eigen stijl met XO dsgn

Ongecompliceerd, straith-forward en trendy; dat is waar het jonge label XO dsgn (extraordinary design) voor staat. De producten binnen dit label, opgericht in 2006 door Silke Daut, worden nog op een traditionele en ambachtelijke manier geproduceerd. Glas wordt in houten vormen geblazen en met de hand afgewerkt. Dit maakt XO dsgn een topmerk dat producten levert volgens de laatste trends op gebied van glaswerk. Het motto van XO dsgn: ‘create your own style!’. Musthave aanvulling voor jouw collectie en al helemaal onmisbaar voor bloemisten!

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp