schilderij en poster groothandel
Art Collection International

Art Collection International B.V.

Schilderijen inkopen  

Art Collection International B.V. is een groothandel in spiegels en lijsten en produceert en levert al sinds 1983 schilderijen aan de vakhandel. De collectie van de leverancier is enorm divers en ze hebben wel duizenden verschillende handgemaakt schilderijen in hun collectie. Schilderijen op doek of paneelmodern of juist klassiek de groothandel heeft het allemaal. Naast hun ruime collectie schilderijen is het bedrijf ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van lijsten en spiegels. Bezoek TICA laat je verrassen door de prachtige kunstcollectie, framed celebrities, spiegels in verschillende materialen en stijlen en unieke items van de leverancier.

Art Collection International B.V. bij TICA  

Je vindt de riante stand van Art Collection International B.V. in de roze hal op locatie D17 bij B2B inkoopcentrum TICA. De leverancier is een van de meer dan 150 leveranciers bij TICA met ieder een eigen stand in onze ruime cash & carry van meer dan 20.000m2. Ontdek de uitgebreide collectie home-, gift-, fashion en gardenartikelen. Je koopt bij TICA per stuk in, zonder minimale afname per exposant en je rekent bij een centrale kassa af. Word snel klant en ontdek het ruime assortiment bij TICA in Aalsmeer!  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp