TICA Trends & Trade_Exposant_NAQI-Limited
TICA Trends & Trade_Exposant_NAQI-Limited

NAQI-Limited

Vulkanisch versteend

NAQI-Limited biedt een assortiment versteend houten producten, waaronder schijven, borden, schalen en tafeltjes. Deze unieke houtsoort ontstaat voornamelijk door vulkanische activiteit, waarbij het hout bedolven wordt onder as en afgesloten van zuurstof, waardoor het kan verstenen zonder verstoring door schimmels of bacteriën.

Water doordringt het hout, beladen met mineralen uit de vulkanische as, zoals silicium, ijzer en koper, die de celstructuur van het hout omvormen tot een steenachtige mal en diverse kleuren toevoegen aan het versteende hout.

Overal ter wereld waar vulkanisme is, kan men versteend hout vinden. Indonesië is een eilandenrijk met duizenden vulkanen dus vind men daar veel versteend hout, hoewel slechts een fractie geschikt is voor bewerking.

NAQI’s vakmensen onderscheiden zich in het beoordelen en bewerken van dit versteende leven, resulterend in unieke producten die de prachtige, bijzondere natuurlijke processen weerspiegelen. Ze produceren met respect voor de natuur en streven naar oprechte handel, veiligheid en transparantie in hun productiemethoden. Een NAQI product biedt niet alleen esthetiek maar ook een aardende werking, vrij van schadelijke residuen en veilig voor mens en milieu.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!