TICA Trends & Trade - Exposant - Logo Eeveve

Eeveve

Vloermatten 

Eeveve maakt onderdeel uit van D-line. De producten van Eeveve zijn veelzijdig en beschermen je kind en je interieur op een stijlvolle manier. Of het nu gaat om het proeven van de eerste maaltijden of het veilig spelen op de vloer Eeveve wilt je kind de ruimte geven om dit te ontdekken! Wat begon als een vloermat voor onder de kinderstoel, breidde zich binnen een aantal maanden al snel uit tot een compleet scala aan producten! Aan elke plek in het huis werd gedacht.

Milieubewust

Deze exposant streeft naar de mooiste kwaliteit, zodat de producten lang meegaan. Gedreven door passie komt het familiebedrijf tot leven met het maken van de ontwerpen en het kiezen van de juiste trend kleuren. Daarnaast denken ze aan de natuur en aan de sporen die ze achterlaten; de volgende generaties moeten met volle teugen van het leven kunnen genieten. Daarom maken ze niet alleen producten die hen helpen ontdekken, maar ook producten die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. De verpakking die gebruikt worden zijn recyclebaar en niet schadelijk.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!