TICA Trends & Trade_Exposant_STAALL
TICA Trends & Trade_Exposant_STAALL

STAALL by VWM

Stalen stoepborden

Het team van STAALL heet je welkom! Ze produceren hoogwaardige stoepborden die een echte blikvanger vormen voor het verspreiden van boodschappen. Of het nu gaat om winkels, boetieks, restaurants of bars, hun stoepborden vertegenwoordigen jouw bedrijf perfect. Deze stalen borden vergroten de zichtbaarheid op een visueel aantrekkelijke wijze.

Ooit gestart als een klein familiebedrijf in maatwerk meubels en interieurs, is STAALL nu uitgegroeid tot een servicegericht bedrijf met snelle doorlooptijden voor signproducten. De handgemaakte stoepborden zijn duurzaam ontworpen, omdat ze waarde hechten aan een duurzame wereld.

De stalen stoepborden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Met opties voor bestickering, zoals je logo of gewenste boodschap, past dit bord perfect bij jouw onderneming. Magnetische opties, zoals een campagneposter of krijtbord, zijn ook beschikbaar. Het bord is stevig en bestand tegen sterke wind wanneer volledig uitgeklapt, zodat jouw openingstijden voor iedereen zichtbaar zijn!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!