De Pagter Interieurs - Exposant bij TICA Trends & Trade
De Pagter Interieurs - Exposant bij TICA Trends & Trade - logo

De Pagter Interieurs 

Natuurlijke materialen met robuuste uitstraling

De Pagter Interieurs is een gerenommeerd groothandel sinds 1975. Zij verkopen een ruim assortiment (klein)meubelen en woonaccessoires. Naast rustieke en landelijke meubelen hebben ze ook Chinees antiek. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit een elmwood en old pine bankjes, kasten, tafels, stoelen, dressoirs en meer.

De Pagter Interieurs inkopen bij TICA Trends & Trade

De Pagter Interieurs heeft eigen leveranciers en werkplaatsen in het verre Oosten. Hiermee heb je dus altijd onderscheidende meubelen in jouw collectie Naast de elmwood en old pine meubelen vind je ook een collectie gelakte meubelen. Deels antieke meubels die volledig gerestaureerd zijn en deels nieuw. De meubelen in deze collectie zijn allemaal voorzien van een traditionele Chinese laklaag. De meubelen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zo vind je altijd een meubel die past bij jouw collectie!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp