TICA Trends & Trade - Exposant - Tulipe Jaune
TICA Trends & Trade - Exposant - Tulipe Jaune

La Tulipe Jaune

Geur, smaak en sfeer uit Frankrijk inkopen bij La Tulipe Jaune

La Tulipe Jaune is gespecialiseerd in producten uit Frankrijk. Het assortiment bestaat uit drie onderdelen: de geur, de smaak en de sfeer van de Provence. Lumière de Provence is het huismerk. De geur van de Provence bestaat uit Savon de Marseille zeep, badproducten, kaarsen, geurstokjes, eau de toilette en geurzakjes. De smaak van de Provence bestaat uit olijfolie, tapenade, kruiden, confiture, chocolade en thee. De sfeer van de Provence bestaat uit boodschappenmanden en siermanden.

La Tulipe Jaune inkopen bij TICA Trends & Trade

La Tulipe Jaune is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen? 

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!