LifestyleLifestyle BV_TICA_firstfloor_showroom_projectinrichting_zithoek_livingroom_woonkamer_bank_sofa

LifeStyle

Toonaangevende retailer

LifeStyle Home Collection is een toonaangevende retailer in Home Living, Decoration en Furniture. Alle artikelen worden met zorg ontwikkeld en zijn vaak ambachtelijk gemaakt. Moderne stijlen worden afgewisseld met klassieke ontwerpen. Van handgeweven stoffen tot strak vormgegeven verlichting. Kom gauw langs en verras uw klanten met producten uit het smaakvolle assortiment van deze exposant.

Moderne stijlen afgewisseld met klassiek design

LifeStyle wil dat mensen thuis kunnen genieten van de alledaagse dingen in het leven. Als geen ander kan deze exposant de juiste artikelen aanbieden om de persoonlijke sfeer in huis te benadrukken, een knus, vertrouwd gevoel te geven en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van het moment. Deze nieuwe stand bevat een assortiment onder eigen label van Lifestyle dat commercieel en evenwichtig is en wat bestaat uit basisartikelen en een seizoenscollectie. De collectie kenmerkt zich door de moderne stijlen af te wisselen met de klassieke ontwerpen. Van handgeweven stoffen tot strakke en gestroomlijnde verlichting

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.