hevi handmade
hevi handmade

Hevi Handmade

Hevi collectie

De sieraden binnen deze collectie zijn handgemaakt en stuk voor stuk bijzonder. Unieke en kenmerkende ontwerpen die bijdragen aan zelfexpressie, een combinatie van stoer en vrouwelijk. De sieraden in deze collectie zijn gemaakt van een legering koper, zink en magnesium waarna het een zilverbad krijgt, dit nikkelvrije materiaal wordt Zamak genoemd.

Puur collectie

De Puur collectie is een eigen ontworpen collectie waarbij fair trade principes, kwaliteit en de ambitieuze vrouw anno nu een grote rol speelt. De sieraden uit de collectie zijn stijlvol en sluiten perfect aan op de Hevi collectie. De collectie bestaat uit mooie edelstenen armbanden, stoere wikkelarmbanden, subtiele oorbellen en eigenwijze kettingen. Ook de Puur sieraden zijn verzilverd en de materialen bestaan o.a. uit leer, halfedelsteen, kleurrijke kralen en mooie gedetailleerde hangers.

Hevi Handmade inkopen bij TICA

Je shopt de prachtige nikkelvrije, tijdloze sieraden van Hevi Handmade bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. De collecties van deze exposant zijn perfect in een gift of fashionshop of als bijverkoop in jouw winkel of beautysalon. Meer fashion collecties ontdekken? Bij TICA raak je als professionele inkoper nooit uitgekeken tussen de meer dan 500.000 home-, gift-, garden-, food-, fashion en lifestyleartikelen. Bezoek onze cash & carry en laat je inspireren door de collectie van Hevi Handmade en vele andere exposanten.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.