hevi handmade
hevi handmade

Hevi Handmade

Hevi collectie

De sieraden binnen deze collectie zijn handgemaakt en stuk voor stuk bijzonder. Unieke en kenmerkende ontwerpen die bijdragen aan zelfexpressie, een combinatie van stoer en vrouwelijk. De sieraden in deze collectie zijn gemaakt van een legering koper, zink en magnesium waarna het een zilverbad krijgt, dit nikkelvrije materiaal wordt Zamak genoemd.

Puur collectie

De Puur collectie is een eigen ontworpen collectie waarbij fair trade principes, kwaliteit en de ambitieuze vrouw anno nu een grote rol speelt. De sieraden uit de collectie zijn stijlvol en sluiten perfect aan op de Hevi collectie. De collectie bestaat uit mooie edelstenen armbanden, stoere wikkelarmbanden, subtiele oorbellen en eigenwijze kettingen. Ook de Puur sieraden zijn verzilverd en de materialen bestaan o.a. uit leer, halfedelsteen, kleurrijke kralen en mooie gedetailleerde hangers.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp