TICA Trends & Trace - Exposant House Vitamin

Housevitamin

Hippe bestsellers inkopen

Housevitamin is opgericht door Thomas en Mischa. Het is niet zomaar een label: het draait allemaal om Zwart/Wit wonen met een gouden sparkle en ontwerpen die origineel, speels en soms gewaagd zijn. Het doel van deze exposant is om trendy interieur voor iedereen bereikbaar en betaalbaar te maken. Design is soms erg duur en niet altijd gemakkelijk te stylen. Met Housevitamin is hip design betaalbaar, leuk en heel makkelijk te mixen & matchen. Elk item komt voort uit een persoonlijke behoefte en is gecreëerd met passie, creativiteit en lef. Elk artikel heeft een eigen verhaal, de Housevitamin Story. Lees de Stories vooral en verwijder de labels niet te vroeg: de verhaaltjes maken jou en de eindconsument namelijk aan het lachen.

“We don’t do collections, we do bestsellers”

Housevitamin doet niet aan trends, maar aan bestsellers, die het hele jaar verkopen. Tijdloos dus. De consument wil volgens het merk namelijk helemaal geen trends, maar een interieur waar hij/zij blij van wordt.

Housevitamin inkopen bij TICA

Deze exposant vult regelmatig de stand aan en verrast jou elke maand weer met toffe nieuwe items. Vanwege dit wisselende aanbod blijft deze exposant verrassend en nieuw. Dit betekent wel dat je snel moet zijn met inkopen: Buy now or cry later. De collecties van het merk zijn altijd weer een feestje.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp