TICA Trends & Trade_Exposant_RAW.plants

RAW.plants

Biologisch gekweekte kamerplanten

RAW.plants is het toonaangevende merk voor biologisch gekweekte kamerplanten, met een uitgebreide collectie van SKAL-gecertificeerde planten. Dit biedt een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele sierteeltplanten. Veel sierteeltgewassen worden nog steeds geteeld met chemische pesticiden en kunstmest, maar RAW.plants zijn volledig vrij van deze schadelijke stoffen, wat zowel goed is voor de planten als voor het milieu.

Ze werken nauw samen met biologische kwekers, zowel nationaal als internationaal, om de sterkste en meest trendy planten te selecteren die passen bij hun ecologisch verantwoorde merk.

Elke RAW.plant wordt geleverd in een waterdichte kraftpapieren bloempot, die zowel duurzaam als decoratief is, en geen extra sierpot nodig heeft.

De uitgebreide collectie omvat meer dan 20 plantensoorten in diverse maten, waardoor RAW.plants een perfecte aanvulling is voor conceptstores, stijlvolle plantenwinkels, koffiehuizen en woonwinkels. Bovendien zijn de planten gemakkelijk te onderhouden en worden ze geleverd met een infoboekje en QR-code voor verzorgingsinstructies en inspiratie.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp