TICA Trends & Trade - Exposant - Scheulen22
TICA Trends & Trade - H.U. Scheulen GMBH & CO.KG - Logo

H.U. Scheulen GMBH & CO.KG

Leverancier voor bloemisten

Scheulen is een familiebedrijf in de derde generatie met toegewijd personeel. Als leverancier voor bloemisten, decoratie en ambachtelijke bedrijven is Scheulen de grootste groothandel in West Duitsland. Innovatieve productontwerpen en het volgen van modetrends zijn een garantie voor aantrekkelijke productlijnen op het gebied van tuinieren, gifts en ambachten.

Bloempotten, vazen, figuren

Kleurrijke potten, mooie vazen en vrolijke figuren sieren de ruime stand van Scheulen bij TICA Trends & Trade. Scheulen is één van de leveranciers die zijn assortiment zeer tijdig wisselt. In december vind je er vrolijke voorjaarsproducten en ver voor het najaar vind je er de eerste kastanjes, eekhoorntjes en meer. Een bezoekje waard!

H.U. Scheulen inkopen bij TICA Trends & Trade 

H.U. Scheulen is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!