TICA Trends & Trade - Exposant - Heinen Delftware
TICA Trends & Trade - Exposant - Heinen Delftware

Heinen Delftware 

Authentiek Delfts blauw

Heinen Delftware is één van de grootste producenten van authentiek Delfts blauw ter wereld. Puur vakmanschap, ontworpen en geproduceerd in Nederland door de beste ontwerpers, plateelschilders en keramisch-technici. Bij TICA vind je een uitgebreid assortiment vazen. De vernieuwende items kenmerken zich door verrassende designs en een knipoog naar het traditionele Delfts blauwe aardewerk.

Heinen Delftware inkopen bij TICA Trends & Trade

Heinen Delftware is een van de meer dan 180 exposanten bij TICA Trends & Trade. Het aanbod van deze exposant is een mooie aanvulling op het zeer diverse en ruime Home-, gift-, garden-, fashion en lifestyleaanbod bij TICA Trends & Trade. Bij TICA Trends & Trade shop je 7 dagen per week, kun je per stuk inkopen en heb je geen minimale besteding. Kortom het B2B lifestyle inkoopcentrum waar jij moet zijn voor als jouw professionele inkopen. Vele andere exposanten ontdekken? Meld je dan nu aan als klant en profiteer van de vele inkoopvoordelen en oneindig veel inspiratie online en in onze cash & carry’s.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!