Greenpark International

Volop decoratie- en horeca-artikelen!

Producten passend binnen ‘koken en tafelen’, aankleding voor horeca en aanvulling voor cadeau-collecties vind je bij deze leverancier! Greenpark International is een internationale inkoper op het gebied van decoratiemateriaal met diverse merken. De collectie van Greenpark International bestaat uit 3 pijlers: horeca en huishoudartikelen, kaarsen en producten gefabriceerd uit zink. Dit maakt het aanbod van Greenpark International heel divers.

Toonaangevend op het gebied van horeca

Is ‘koken en tafelen’ onderdeel van jouw assortiment? Dan is Greenpark International zeker een bezoekje waard! Greenpark International BV is een toonaangevend merk op het gebied van horeca en al wat daarbij past. Het assortiment bestaat onder meer uit mooi vormgegeven schenkkannen, wijnkoelers en ijsemmers, leistenen onderzetters en borden, etagères, luxe braadpannen en servies. Ook biedt Greenpark International de mooiste kaarsen en gezellige aankleding!

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!