Capi Europe - TICA Trends & Trade

Capi Europe

Bloempotten voor binnen en buiten

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Met haar verschillende stijlen en texturen is er voor iedereen een passende bloempot. Een deel van de productie vindt volledig CO2 neutraal plaats in hun eigen fabriek in Tilburg. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Ze zijn licht van gewicht – ondanks het robuuste exterieur – en ze zijn weerbestendig.

Daarnaast maakt het merk gebruik van gerecyclede materialen en zijn ze het enige merk ter wereld met een nationale, eigen en unieke manier van rotatiegieten. Zo besparen ze ruim 80% energie tijdens de productie. De leverancier onderscheidt zich door eerlijkheid, innovatie en service.

Elk product van Capi is uniek! Je herkent de potten van het merk door het hoge afwerkingsniveau en aan de natuurlijke uitstraling. Naast bloempotten geeft Capi ook veel om biodiversiteit. Dit komt terug in hun biodiversiteitscollectie welke bestaat uit vogelhuisjes, vlinder- en bijenhotels, voederhuisjes en regentonnen

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp