Paper Art Cards 

 ‘Art of giving’ Geven vanuit het hart ♥.  

Kaarten en cadeauartikelen inkopen

Geven vanuit het hart. Deze exposant streeft ernaar dat haar producten vanuit dit gevoel en met deze beleving gegeven worden. In de collectie van deze exposant vind je een breed assortiment aan bijzondere kadokaartjeskadobonnengifts, condoleance- en wenskaarten. Tevens worden er elk jaar vernieuwde producten aangeboden voor gelegenheden zoals de Kerst, Eindejaar, Valentijn, Pasen en Moederdag. Vele producten zijn tevens te personaliseren. 

Paper Art is sinds 1985 Trendsetter in de markt, haar producten worden ontworpen in eigen studio. ECO kaartjes is een duurzaam initiatief, deze kaartjes zijn gemaakt van waterafstotend-, landbouwafval,- of recyled papier en zijn niet meer weg te denken uit de collectie. 

Paper Art inkopen bij TICA  

Je shopt de prachtige collectie kaarten, verpakkingen en cadeaus van deze exposant bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. De collectie van deze exposant is perfect om jou cadeaucollectie mee aan te vullen. Shop de collectie van deze en meer dan 180 andere exposanten in onze cash & carry van maar liefst 20.000 m2 en ontdek onze uitgebreide collectie home-, gift-, garden-, food fashion en lifestyleartikelen. Bij TICA kun je per stuk inkopen doen en vind je volop inspiratie.  

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.