Rocaflor

Woontextiel en interieuraccessoires inkopen

Rocaflor is importeur en specialist in woontextiel en interieuraccessoires. In de afgelopen decennia is er met passie een mooie en uitgebreide collectie samengesteld van interieuraccessoires, servies, verlichting tot woontextiel zoals een uitgebreide collectie handgemaakte vloerkleden, poefs, kussens en plaids.

Het merk kenmerkt zich door de passie voor ambachtelijke en met de hand vervaardigde producten, nieuwe onderscheidende collecties ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid en eerlijke handel. Rocaflor BV is aangesloten bij de “Care & Fair”, een samenwerkingsverband waarbij fabrikanten en importeurs hun financiële bijdrage leveren waardoor de weversgezinnen en kinderen ondersteuning krijgen in ontwikkeling, gezondheid en onderwijs. Duurzaamheid vindt zijn weg in de nieuwe ontwikkelingen waarbij met name in woontextiel zoals vloerkleden, poefs en kussens, mooie ontwikkelingen plaats vinden op basis van gerecyclede en natuurlijker materialen, van gerecycled leer, denim, PET, natuurlijk jute, wol en tencel.

Rocaflor inkopen bij TICA  

Benieuwd naar de unieke en veelzijdige collectie van Rocaflor B.V.? Bezoek dan B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Hier heeft deze leverancier een riante stands in de groene hal op locatie A5 en A9. In de cash & carry van TICA vind je meer dan 180 leveranciers met een prachtige collectie in de home-, gift en gardenbranche. Deze cash & carry is maar liefst 20.000 m2 en er is voor elke exposant een eigen unieke standruimte gecreëerd. Genoeg inkoopplezier dus! 

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.