Return to Sender

De missie van Return to Sender is om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.

Zeven Nederlandse topdesigners ontwikkelen samen met vakmensen uit ontwikkelingslanden de jaarlijkse designcollectie. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van de designer. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte designerproducten met een bijzonder verhaal.

Return to Sender heeft door de verkoop van meer dan 2 miljoen producten tot nu toe al bijgedragen aan het creëren van ruim 8800 banen wereldwijd.

Handmade cadeaus en decoratie inkopen bij TICA Trends & Trade

Return to Sender, groothandel in cadeau en decoratie. Return to Sender verkoopt handgemaakte producten. Deze producten worden geproduceerd door vrouwen in de armste regio’s van de wereld, om ze een steentje bij te dragen bij het opbouwen van een leven voor deze vrouwen en familie. Jouw aankoop maakt dus het verschil.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA- en Orderchampmembers de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.