Rondleiding bij TICA

tica vestigingen

Rondleiding voor studenten

TICA verwelkomt studenten van harte voor een rondleiding door één van onze cash & carry’s. Tijdens deze rondleiding ontvangen studenten die een opleiding volgen in de richting van handel, retail, logistiek, mode, interieurstyling of tot bloemist informatie over alles wat bij TICA komt kijken. Een bezoek aan één van onze TICA-vestigingen is niet alleen leerzaam en inspiratievol, het is ook een eerste kennismaking met een groothandel die in de toekomst mogelijk relevant is voor studenten binnen dit vakgebied.

Heb je interesse in een schoolbezoek bij TICA? Vul onderstaand formulier in en onze Event Coördinator neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Dé B2B groothandel

TICA is Europa’s grootste groothandel in home-, gift-, garden-, fashion- en lifestyleproducten. Met meer dan 300 toonaangevende merken, die hun collecties in shop-in-shops presenteren, vinden TICA-members gegarandeerd unieke items voor hun winkel, onderneming of stylingklus. Daarnaast profiteer je als ondernemer bij TICA van vele voordelen op het gebied van inkoop, voorraadbeheer en marges.

Programma

Een bezoek aan TICA duurt ongeveer één uur. De studenten worden ontvangen bij de entree en verwelkomd in de presentatieruimte, waar zij middels een presentatie een korte introductie van TICA zullen krijgen. Daarna gaan we de vloer op en begint de rondleiding door de vestiging van meer dan 20.000 m2 en de bijbehorende logistieke afdeling. Tijdens de rondleiding is er volop de mogelijkheid om vragen te stellen.