TICA Trends & Trade - Exposant - Present Time
trendstrade-trendsentrade-trendsandtrade-venlo-inkoopcentrum-b2b-exposanten-assortiment-collecties-presenttime

Present Time

Woonaccessoires en verlichting 

Trendy groothandel Present Time heeft de leukste woondecoratie, verlichting en accessoires voor jouw. Het Nederlandse label met Deense CEO ontwerpt trendy items met in het achterhoofd het warme, knusse en frisse gevoel dat je thuis wilt ervaren. Het creatieve team van dit merk zoekt overal ter wereld naar inspiratie om de leukste en meest verrassende nieuwe collecties in de schappen te kunnen toveren. Ze komen twee keer per jaar met nieuwe collecties: de lente/zomercollectie komt uit in januari en de herfst/wintercollectie wordt gelanceerd in augustus.

Karlsson

Karlsson is koning van de klokken. Het Nederlandse klokkenmerk heeft het grootste assortiment aan klokken en is helemaal van deze tijd. Alle klokken van Karlsson zijn voorzien van vloeiende, esthetische vormen en zijn in een trendy jasje gehesen. Het merk staat voor hoge kwaliteit in combinatie met prachtige grafische elementen. De al ruim 15 jaar wereldwijde bekende klokken van Karlsson hebben een uniek, eigen karakter dat voortvloeit uit een bijzondere samenwerking tussen het eigen creatieve team en internationale en nationale ontwerpers.

Leitmotiv

Het DNA van Leitmotiv draait om een combinatie van Nederlands en internationaal design. In elke vezel van de Leitmotiv collecties zie je designelementen terugkeren. De ontwerpen zijn sterk, verrassend en zelfs een tikkeltje gedurfd. De lampencollecties van Leitmotiv zorgen voor de juiste sfeer en het thuisgevoel op elke plek in huis. De lampen komen in verschillende trendkleuren van tafel- tot wand- en staande lamp. De meubels van Leitmotiv zijn smaakmakers die moeiteloos een weg weten te vinden in jouw interieur. Van klassiek tot modern. Je kunt zelfs je eigen meubels matchen met de petsofa’s om je interieur rond te maken. Dat is de magie van Leitmotiv in een notendop.

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp