Modern design

Woonstijl modern/ design  

Strakke lijnen, ruime opstelling en hoogstaand functioneel design. Dit zijn de voornaamste kenmerken van de woonstijl modern/ design. De woonstijl straalt rust uit, is puur en georganiseerd. 

Hoe creëer je een modern/ design interieur? 

Bij een modern interieur kies je voor een ruime opstelling waar de meubels goed tot hun recht kunnen komen. Less is more in deze stijl! Het moderne interieur straalt luxe uit,zorg ervoor dat je niet te veel prullen  toegevoegd. Vormgeving is een van de belangrijkste punten. Meubels zijn straks en functioneel. Door de decoratie minimaal te houden oogt het geheel simplistisch en ruimtelijk. In een modern interieur komen vooral klassieke elementen goed tot hun recht. Over alles is goed nagedacht; er woont duidelijk iemand met stijl! 

Materiaalgebruik 

Chroom, kunststof, RVS, glas en leer zijn materialen die veel terugkomen in een modern interieur. Dit materiaalgebruik vind je vooral terug in grote meubels zoals stoelen, banken, kasten en tafels, maar ook in de verlichting en accessoires. Deze materialen kun je combineren met textiel om zo een mooi contrast te creëren. Op deze manier komen de afzonderlijke elementen beter naar voren. Denk hierbij aan strakke banken, vloerkleden en kussens. 

Kleurgebruik  

Bij een moderne/ design woonstijl zie je vooral veel basiskleuren terug. Denk hierbij aan zwart en wit, maar ook grijs en bruintinten zijn populair in een modern interieur. Door het gebruik van felle accentkleuren wordt er contrast gecreëerd. De accentkleuren komen met name terug in kleurrijke kunstwerken, subtiele woonaccessoires of een gekleurd fauteuil. Door het verder neutrale kleurenpallet komen deze items extra goed tot hun recht. 

Doelgroep  

Mensen met de droom om in een grote loft midden in het centrum van de stad te wonen worden aangetrokken tot de woonstijl modern/ design. Deze klantgroep wordt graag geïnformeerd en geïnspireerd, maar heeft hier niet veel tijd voor. Zij houden van kunst en vinden vormgeving belangrijk, evenals de prijs. Overzichtelijke presentaties zijn geliefd met hier en daar ruimte voor een simpel, maar opvallend accessoire. Niet te volniet te druk, en vooral gemak zijn belangrijke punten voor deze klanten. 

Ontdek het assortiment
modern / design

Meld je nu aan als klant en ontdek het brede aanbod en vele inkoopvoordelen in de cash & carry centra van TICA Trends & Trade!