Your White Label - Exposant - TICA Trends & Trade
Your White Label_logo_300x150

Your White Label

Your White Label inkopen

Your White Label is een one-stop interieurcollectie met frisse, modieuze en eigentijdse meubels, verlichting en accessoires. De collectie leent zich perfect voor inrichting van kantoor, restaurant, hotel of woning en is daarnaast de ideale aanvulling op een private interieurlabel. De collectie wordt ontworpen en ontwikkeld onder de koepel van de Zuiver Group; bekend van merken als Zuiver, Dutch Bone en Bold Monkey. Dus Dutch design en oerdegelijke kwaliteit.

Shop deze exposant bij TICA

Your White Label is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp