TICA Trends & Trade Transport

Transport- en inpakservice


Team TICA Trends & Trade staat graag voor jou klaar! Wij begrijpen dat inkopen leuk is, maar dat de handelingen om producten in jouw winkel te krijgen soms wat minder leuk kunnen zijn. De producten inpakken, in jouw auto laden en uitladen kosten soms veel tijd. We helpen je graag, maak gebruik van onze transport- en inpakservice!

Transportservice

Een inkoopbezoek aan een van onze vestigingen gepland, maar geen passend transport voor handen? Of net iets meer of groter ingekocht dan je van te voren had ingeschat? Maak dan gebruik van onze transportservice, waarbij je de ingekochte artikelen laat bezorgen.

Ben je tijdens jouw volgende inkoopbezoek van plan gebruik te maken van onze transportservice, houdt er dan rekening mee dat jouw levering gereed gemaakt moet worden voor verzending en je tijdig (ca. een uur voor sluitingstijd) door de kassa gaat. Vraag onze medewerkers aan de servicebalie naar de voorwaarden, tarieven en levertijden!

Inpakservice

Combineer de transportservice met onze inpakservice, voor extra gemak. De te transporteren goederen worden dan door ons ingepakt. Elke levering verpakken we de goederen zo efficiënt mogelijk. Transport- en eventuele verpakkingskosten worden per opdracht berekend, afhankelijk van het volume en leveringsadres.

Vraag bij jouw volgende inkoopbezoek onze medewerkers naar meer informatie over onze transport- en inpakservice.

Graag tot ziens!