groothandel-COCO-Maison-logo-TICA-inkoopcentrum-groothandel

COCO maison

Interieurgroothandel COCO maison

Interieurgroothandel COCO maison ontwikkeld haar eigen collectie aan de hand van de laatste trend. Zij willen de trend van het altijd maar voor veilig gaan doorbreken en hun klanten laten zien dat je met woondecoratie kan laten zien wie je ben en waar je voor staat. Geen saai interieur dus als je shopt bij COCO maison. Hun slogan is dan ook COCO maison, the beautiful decoration brand!

Inkopen bij COCO maison

COCO maison volgt de interieurtrends op de voet en ontwikkelt op basis daarvan haar eigen collectie woondecoratie, deze bestaat daarom altijd uit unieke items. Daarnaast is de collectie erg breed ,  COCO maison verkoopt onder andere verlichting, sierkussens, vloerkleden, plaids, poefs, bijzettafels, wanddecoratie en verrassende decoratie-artikelen. De collectie wordt continu aangevuld en vernieuwd en is dus altijd up-to-date.

Shop deze exposant bij TICA

COCO maison is één van de tientallen leveranciers bij TICA, een professioneel B2B cash & carry inkoopcentrum. Het complete aanbod is afgestemd op de retailer in de home-, gift-, kitchen-, garden en fashion branche. Meer dan 180 exposanten hebben hun uitgebreide collecties aan o.a. woonaccessoires, klein meubelen en gifts bij TICA gepresenteerd. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. ]