Asian Mix Interior - Exposant - TICA Trends & Trade
Asian Mix Interior - Exposant - TICA Trends & Trade

Asian Mix

Authentieke Aziatische woonaccessoires

Asian Mix is een groothandel op het gebied van authentieke Aziatische woonaccessoires, meubelen, sieraden en cadeauartikelen. Het assortiment bestaat uit Chinese porseleinen vazen en potten, klein meubelen, textiel, lijsten, spiegels en beelden. Daarnaast kun je ook voor pashmina sjaals, tassen en portemonnees bij Asian Mix terecht.

Asian Mix is een familiebedrijf dat hun inkopen doet op kleine, lokale marktjes in Azië. Geen massaproductie maar echt hand picked, authentieke en exclusieve producten. Door zelf af te reizen naar Azië en in te kopen bij de ambachtslieden wordt de tussenhandel uitgeschakeld. Hierdoor is Asian Mix maatschappelijk verantwoord bezig en kunnen zij de prijzen voor hun kwalitatieve producten laag houden. Door direct in te kopen op de lokale markten in China en Indonesië wordt er een goede band met de ontwerpers onderhouden en houden zij inzicht in het productieproces.

Asian Mix is momenteel verkrijgbaar in TICA Aalsmeer en TICA Venlo.

Dit merk online bestellen?

TICA en Orderchamp zijn een samenwerking aangegaan om TICA-pashouders de volledige wholesale inkoopervaring te bieden. Bestel vanaf nu gemakkelijk jouw favoriete TICA-merken via Orderchamp.

Klant worden bij TICA Bestel via TICA x Orderchamp