Corios

Natuurlijke artikelen inkopen  

Corios (voorheen Natural Collections) is een groothandel gespecialiseerd in natuurlijke artikelen. De collectie van deze exposant bestaat onder andere uit: exoten, takken, bladeren, schelpen, kransen en seizoensartikelen voor de kerst en het voorjaar. Naast deze natuurlijke materialen verkoopt deze exposant ook een prachtige collectie houten dienbladen, plantenbakjes en decoratie artikelen tegen zeer scherpe prijzen! Ben je op zoek naar mooie natuurlijke artikelen voor een scherpe prijs? Breng dan zeker een bezoekje aan de stand van deze exposant bij TICA.  

Corios inkopen bij TICA 

Shop de natuurlijke artikelen va Corios bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Je kan de producten van deze en 180 andere exposanten pers stuk inkopen en afrekenen bij een centrale kassa. TICA is de plek voor jouw professionele inkopen op het gebeid van home-, gift-, garden-, food -, fashion-, lifestyle en meer! Breng een bezoekje aan de cash & carry van maar liefst 20.000m2 en ontdek de collecties van Corios en vele andere exposanten.  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!

TICA-member worden Bestel via TICA x Orderchamp