Home Delight - TICA Trends & Trade

Home Delight

Moderne woondecoratie inkopen  

Home Delight is een interieurlabel dat moderne woonproducten ontwerpt en ontwikkeld voor in huis. Het merk vindt het belangrijk om met hun producten kleine gelukmomenten te brengen. Met leuke schaaltjes voor feestelijke momenten, heerlijke kussens en warme plaids om comfortabel op de bank te kunnen ploffen en praktische maar stijlvolle manden en kasten voor een opgeruimd huis. Deze exposant heeft alles om het thuisgevoel in jouw huis, winkel of stylingproject te brengenIn de stand van Home Delight vind je een uitgebreide collectie woonaccessoires van het eigen label aangevuld met producten van het Zweedse merk Dixie. De collecties vullen elkaar perfect aan en geven iets extra’s aan ieder interieur.  

Home Delight inkopen bij TICA  

Shop de prachtige collectie moderne woonproducten van Home Delight bij B2B inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. De collectie van deze exposant is enorm divers en perfect om een huiselijke sfeer mee te creëren. Het assortiment van deze exposant is goed te combineren met de collecties van de meer dan 300vandere exposanten. Bezoek de cash & carry van TICA en ontdek meer dan 20.000m2 aan inspiratie en verrassende collecties.  

Online inkopen?

TICA en Orderchamp werken samen om TICA-members de beste off- en online inkoopervaring te bieden. Koppel je TICA-account, laat je inspireren door het ruime aanbod en koop gemakkelijk online in bij meer dan 7.000 merken!